Slaapfeestje van Sleepover Haarlemmermeer

  • Sleepover Haarlemmermeer
  • 1 - 7 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Een compleet verzorgd slaapfeestje 
Een slaapfeestje houden is ontzettend leuk en vraagt om wat creativiteit en organisatietalent. Sleepover Haarlemmermeer ontzorgt jou volledig. Bij Sleepover Haarlemmermeer huur je de leukste spullen voor een geweldige logeerpartij. Met een ruime keuze uit extra's en activiteiten maak je het feest helemaal compleet. Sit back en relax!

In een handomdraai een geweldig thema slaapfeest
Welk thema vind jij het leukst? PandaPyjama Party, Pink Snoozzz, Asian dreams, Crazy Fun of Jungle maffen? Alle materialen; knusse slaaptentjes, lekkere bedjes, zachte kleedjes en kussentjes worden dan verzorgd in stijl van jouw zelfgekozen thema.

Leuke extra's
Van uitnodiging tot 'SOS-sleepover-bel', van karaoke machine tot poffertjespan; alles wat je nodig hebt om van dit feest een succes te maken kan Sleepover Haarlemmermeer voor je leveren!

Neem een kijkje op de website van Sleepover Haarlemmermeer om een feest-thema en leuke extraatjes te kiezen voor een slaapfeestje om nooit te vergeten!

Ligging uitje

Haarlem, Amsterdam, Hoofddorp, Vijfhuizen, Aalsmeer, Bennebroek, Lisse, Haarlemmermeer, IJmuiden, Velsen, Castricum, Beverwijk, Nieuw-Vennep, Hillegom, Heemstede, Zandvoort, Aerdenhout, Rijsenhout, Leimuiden, Roelofarendsveen, Lisse, Noordwijk, Bloemendaal,Badhoevedorp

Sleepovers kunnen opgehaald worden in Hoofddorp. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!