Spetterende kidsparty!

  • Down Under
  • 4 - 60 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Bij Down Under kun je terecht voor diverse 'spetterende' activiteiten. Naast het gezellige en kindvriendelijke strandbad, kan je bij ons waterskiën, kneeboarden en wakeboarden op ons Cablepark. Daarnaast is het een uitdaging voor klein en groot om te bodyboarden en wavesurfen op de indoor wavesurfer.

Bodyboarders, surfers, wakeboarders en zelfs skate- en snowboarders zullen op de wavesurfer met volle teugen hun hart op kunnen halen. Door de verende vloer en de kracht van het water hoef je niet bang te zijn dat je je bezeert en heb je altijd de perfecte golf! Dit maakt de wavesurfer ideaal voor het oefenen van nieuwe tricks en moves. Gegarandeerd plezier!

Down Under heeft op het Cablepark ook een kleine cableway (cable 2.0) waar je kunt tuben! Deze activiteit is speciaal voor onze jonge bezoekers die het wilde water van de indoor wavesurfer nog niet aandurven of nog te jong zijn om te waterskiën/wakeboarden op de grote baan.

Daarnaast beschikken wij ook over een 9-holes voetgolfbaan waar jong en oud uitgedaagd wordt om de beste score neer te zetten. En kun je onder andere bij ons beachvolleyballen, kids paintballen, archery tag spelen en nog veel andere leuke activiteiten doen. Voor een onvergetelijk kinderpartijtje of dagje uit, ben je bij ons dus aan het juiste adres! Voor de tarieven en mogelijkheden voor het organiseren van jouw eigen kidsparty (incl. kidsbox) kun je terecht op de website (zie button bezoek de website onder de foto's).


Tot ziens bij Down Under!

Ligging uitje

Met de auto:
Neem op de A12 afrit 18. Op de rotonde de afslag richting Industrieterrein Nieuwegein/Houten (Laagravenseweg). Ga vervolgens bij de stoplichten linksaf (industrieterrein Laagraven)

Met het openbaar vervoer:

Vanaf Utrecht CS:
Vanaf Utrecht Centraal Station loop je naar busstation Streek Utrecht (2 min lopen). Vanuit hier neemt u bus 47 (Connexxion) richting Houten. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under.

Vanuit station Houten NS:
Vanaf station Houten neem je bus 48 (Connexxion) richting Nieuwegein. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!