Een bezoek aan Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua betekent een spetterend dagje uit voor jong en oud!

  • Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua
  • 1 - 100 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Bij Mosaqua is er genoeg te doen voor een hele dag plezier! Mosaqua heeft verschillende binnenbaden en in het zomerseizoen zijn ook de buitenbaden geopend.

Race jij met je vriendjes van de snelle wildwaterbaan? Mosaqua staat bekend om hun snelle wildwaterbaan. Of ga jij liever van de starglide? Een super lange glijbaan met lichteffecten. Durf je nog niet in je eentje van de glijbaan? Geen probleem! Er is ook een familieglijbanen waar je gezellig met je papa of mama vanaf kan. Er is voor ieder wat wils!

Voor de allerkleinsten is er het Junglebad, het Kapitein Kid schip of de stroomversnelling! Het 25-meter bad van Mosaqua heeft een golfslag waarbij je heerlijk kunt meedeinen op de golven. Iedere vrijdag is er vanaf 18:00 uur discozwemmen bij Mosaqua, dan maken we er een feestje van. Wil je graag je kinderfeestje vieren bij Mosaqua? Kies dan uit Disco Splash of Water Splash. Reserveren voor groepen en kinderfeestjes kan via onze site.

Als het mooi weer is, dan zijn de buitenbaden geopend. Buiten zijn er vijf verschillende zwembaden en een hele grote ligweide, waar je heerlijk kunt neerploffen en relaxen. Er is genoeg ruimte! Er is een speeltuin voor de kids en een beachvolleybalveld, voetbalveld en basketbalveld voor de sportievelingen! Ook buiten zijn er diverse glijbanen. Klimmen en klauteren en naar beneden roetsjen in het Rotsbad of baantjes trekken in het 50-meterbad. Mosaqua verdient in ieder geval een plekje op jouw activiteiten to-do list!

Wil je meer weten over dit te gekke zwemparadijs? Bezoek dan onze site en ontdek alle mogelijkheden.

Ligging uitje

Gulpen 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!