Surf- en stranduitjes in Castricum aan Zee

  • Surfschool Castricum
  • 2 - 100 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Kinderfeestje
Of de kids nou met ons het water in duiken of dat ze een toffe activiteit op het strand gaan doen, we proberen er altijd een zo groot mogelijk feest van te maken.

Onze surffeestjes zijn fantastisch! Na een uitleg over het surfen en de veiligheid krijgen alle kids een wetsuit aan en zijn ze na een korte oefensessie op het droge klaar om de golven te trotseren. Met behulp van de instructeur(s) zullen alle kids hun eerste golven pakken, waarna iedereen in de loop van de les steeds handiger wordt en het vaak helemaal zelf kan!

Beachgame feestje: Samen sporten en op het strand is het leukste wat er is. Daarom hebben we een feestje samengesteld waarbij we in 1,5 uur tijd de leukste strandactiviteiten met de kids zullen spelen. Denk hierbij aan expeditie, beach hockey, beachvolleybal, vijfkamp, slacklinen, ultimate frisbee en een spannende kub-estafette. 

Archery Tag feestje:  Dit is een soort trefbal maar dan wel op een héle bijzondere manier. Met een boog en zachte pijlen probeer je met je team de tegenstander uit te schakelen. Klinkt extreem natuurlijk, maar dat valt gelukkig erg mee. De pijlen hebben namelijk foam punten en alle kids krijgen een stoere helm op. Voorafgaand aan deze spectaculaire activiteit doen we diverse leuke schietoefeningen zodat alle kids steeds vaardiger worden met hun pijl en bogen. 

Bodyboard feestje: Bodyboarden is een super spectaculaire en toegankelijke watersport. Met een klein boardje glij je al liggend op je plank met de mooiste golven mee. Doordat je dicht over het wateroppervlak glijdt voel je nog meer de snelheid wat voor ontzettend veel plezier zal zorgen.

Om jouw feestje helemaal compleet te maken kun  je de dag feestelijk afsluiten met een pizza, frietje en/of snack.

Schoolreis
Wil je met je klas of school een fantastische stranddag beleven? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Met een grote hoeveelheid super toffe water en strandactiviteiten hebben we voor iedereen wat te bieden! Dus of je nou een losse surfles wilt of een geheel verzorgde sportdag op maat, wij maken er een groot feest van.

Activiteiten
Benieuwd naar wat voor moois we jullie allemaal te bieden hebben? Bekijk eens onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ligging uitje

Je vindt ons in het mooie Castricum aan zee bij strandpaviljoen Deining. Ons strand is eenvoudig te bereiken met de fiets en auto en op ons super grote parkeerterrein kun je altijd makkelijk je auto kwijt. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!