Trotseer de golven met je bodyboard!

  • Down Under
  • 6 - 20 personen
  • Alleen Binnen
  • Beschrijving

Bodyboarden op de indoor wavesurfer is een leuke waterattractie voor jonge én beginnende waterratten.

De indoor wavesurfer is een te gekke sportsensatie voor jong en oud; op deze kunstmatige golf kan iedereen zich helemaal uitleven. En, het is een geweldige invulling voor een onvergetelijk kinderfeestje!


De wavesurfer spuit water met een hoge snelheid tegen een schuin oppervlak. Het resultaat is een perfecte golf waarop je kunt bodyboarden. Oefen fantastische tricks en wordt een echte pro! Heb jij de juiste balans voor bodyboarden? Boek dan nu de perfecte activiteit tijdens een kinderfeestje of gewoon gezellig met vrienden of familie bij Down Under in Nieuwegein. De enige plek in Nederland waar je binnen kunt bodyboarden op de indoor wavesurfer.

Voor zowel beginners als actieve (water)sporters biedt Down Under sport en plezier! Wakeboarden, waterskiën en tuben op de Laagravenseplas is allemaal mogelijk op het Cablepark van Down Under. Iedereen kan het leren en dat maakt het Cablepark zo toegankelijk en leuk.

Liever geen nat pak? Naast deze activiteiten kun je bij Down Under ook terecht voor sportieve activiteiten op het land. Wat te denken van archery tag, voetgolf, beachvolleybal, expeditie Down Under of het stoere 4x4 terreinrijden!?

Ligging uitje

Down Under ligt centraal in Nederland, aan de A12 bij Houten/Nieuwegein/Utrecht. Naast de indoor wavesurfer beschikt de locatie over een restaurant met groot terras, vergaderruimtes, beachclub, cablepark en zandstrand.

Met de auto:
Neem op de A12 afrit 18. Op de rotonde de afslag richting Industrieterrein Nieuwegein / Houten (Laagravenseweg). Ga vervolgens bij de stoplichten linksaf (industrieterrein Laagraven) 

Met het openbaar vervoer: 

Vanaf Utrecht CS:
Vanaf Utrecht Centraal Station loop je naar busstation Streek Utrecht (2 min lopen). Vanuit hier neemt u bus 47 (Connexxion) richting Houten. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under.

Vanuit station Houten NS:
Vanaf station Houten neem je bus 48 (Connexxion) richting Nieuwegein. U stapt uit bij de halte Liesbosch in Houten en vanaf daar is het ongeveer 5 to 10 minuten lopen naar strandbad Down Under.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!