uniek kinderfeestje vier je bij ons!

  • Adventure City Rotterdam
  • 5 - 50 personen
  • Binnen en Buiten
  • Beschrijving

Kinderfeestje vieren? De leukste plek voor het organiseren van jouw kinderfeestje is Adventure City; het grootste in & outdoor klimpark van Nederland!

Ga het avontuur aan en overtref jezelf op verschillende hoogtes. Spanning en sensatie gegarandeerd! Onze unieke zip- en klimparcoursen zijn ontzettend leuk voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Bij ons vind je onder andere hoogteparcoursen tot 20 meter, een vrije val van 10 & 20 meter, meerdere klimmuren, via ferrata, boulderen, trampolines, tokkelbanen tot 150 meter en niet te vergeten onze spectaculaire rollercoaster zip-line. Dit mag je echt niet missen!

Ook geschikt als schoolreisje!
Het perfecte schoolreisje waar de kinderen zich op elk gewenst niveau helemaal kunnen uitleven? Daarvoor ben je bij Adventure City Rotterdam helemaal aan het juiste adres!

Met meerdere klimparcoursen in ons outdoor én indoor gedeelte is er voor ieder kind wat wils. Daarnaast hebben we nog veel meer toffe activiteiten beschikbaar zoals een klimwand, een rollercoaster zipline of een vrije val! De echte waaghalzen kunnen de hoogte opzoeken terwijl andere kinderen wat dichter bij de grond kunnen blijven.

We hebben verschillende arrangementen beschikbaar dus neem gerust contact op!

Ligging uitje

Rotterdam.

Adventure City Rotterdam is zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A15. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!