Utrecht Natuurlijk

  • Utrecht Natuurlijk
  • 1 - 99 personen
  • Alleen Buiten
  • Beschrijving

Bezoek de stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk!
Wist je dat de vijf stadsboerderijen van Utrecht Natuurlijk in de zomervakantie iedere dag open zijn? Kom langs en breng samen een bezoek aan de dieren, kom spelen in de speeltuinen of ontdek de kleurrijke (moes)tuinen. Voor jong en oud valt er dagelijks van alles te beleven!

Loop tussen de koeien en schapen op Stadsboerderij Griftsteede, kom spelen in de gloednieuwe natuurspeeltuin van Stadsboerderij Gagelsteede, haal een heerlijk taartje en een koud glas limonade op Stadsboerderij Koppelsteede, aai de ezels en de geitjes op Steede Hoge Woerd of ontdek de toffe zomeractiviteiten op de bruisende Stadsboerderij Eilandsteede.

Op iedere stadsboerderij worden er in de zomervakantie activiteiten georganiseerd voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld de ‘Peuters Natuurlijk!’ middagen, kom naar de ‘Wilde Woensdag’ en de ‘Zotte Zondag’ of help op gezette tijden mee met het voeren van de dieren. Ben je nieuwsgierig naar wat er wanneer gebeurt? Bekijk de activiteitenkalender van Utrecht Natuurlijk of de locatiepagina van de stadsboerderij die je wilt bezoeken.

Hapje en een drankje
Op veel van onze stadsboerderijen (m.u.v. Steede Hoge Woerd) kan je bovendien tussen het spelen door neerstrijken voor een heerlijk drankje en een lekker hapje. Let op, onze boerderijwinkels en horeca zijn niet dagelijks open. Bekijk de openingstijden per locatie dus van tevoren. 

Vier je feestje
Ben je in de zomervakantie jarig en op zoek naar een leuke plek om je verjaardag te vieren? Huur een van de vijf verjaardagskisten en vier je feestje geheel in thema! Samen slootje prutten, survivallen of toch liever aan de slag met de dierenschat? Het kan allemaal! Gebruik de kist op een van onze stadsboerderijen of neem de kist mee naar het park, je wijk, het bos… of een andere mooie plek bij jou in de buurt.

Ligging uitje

De stadsboerderijen en stadstuinen van Utrecht Natuurlijk liggen breed verspreid door de stad. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeKids vermeldt!