Origineel Gezinsuitje in Nijmegen? WegmetdeKids


Gezinsuitje in Nijmegen? Wanneer u op zoek bent naar een origineel gezinsuitje in Nijmegen dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben de leukste gezinsuitjes in Nijmegen voor u gevonden. Zo wordt het heel makkelijk om een gezinsuitje in Nijmegen te vinden voor uw gezin. Van een museum tot een actief uitje in de buitenlucht. Van pretparken tot een kleinschalige speeltuin. Een leuk gezinsuitje in Nijmegen is dus eenvoudig te vinden op WegmetdeKids. Bekijk snel alle gezinsuitjes in Nijmegen!

muZIEum
muZIEum, Opent je de ogen
muZIEum, Opent je de ogen muZIEum, Opent je de ogen muZIEum, Opent je de ogen
Opent je de ogen
Stel je ziet ineens helemaal niets meer? Welke invloed heeft dat op jou? Hoe breng jij het ervan af in de wereld van niet zien? Ontdek het zelf in het muZIEum in Nijmegen. Stap in het pikkedonker en ervaar hoe het is om blind te zijn. Liever nog iets zien? Ga dan op pad in het ... meer over dit kinderuitje
Amusementspark Tivoli
Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark!
Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark! Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark! Amusementspark Tivoli, Het leukste pretpark!
Het leukste pretpark!
Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Geniet van de meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.