De leukste schoolreisjes

Filteren

Filters

Activiteiten
Leeftijd
Zoekwoord
Zoekwoord
Personen 0+
0
0
500
0500+
151 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
 • Schoolreisjes
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  Kinderfeestje
  Of de kids nou met ons het water in duiken of dat ze een toffe activiteit op het strand gaan doen, we proberen er altijd een zo groot mogelijk feest van te maken.

  Onze surffeestjes zijn fantastisch! Na een uitleg over het surfen en de veiligheid krijgen alle kids een wetsuit aan en zijn ze na een korte oefensessie op het droge klaar om de golven te trotseren. Met behulp van de instructeur(s) zullen alle kids hun eerste golven pakken, waarna iedereen in de loop van de les steeds handiger wordt en het vaak helemaal zelf kan!

  Beachgame feestje: Samen sporten en op het strand is het leukste wat er is. Daarom hebben we een feestje samengesteld waarbij we in 1,5 uur tijd de leukste strandactiviteiten met de kids zullen spelen. Denk hierbij aan expeditie, beach hockey, beachvolleybal, vijfkamp, slacklinen, ultimate frisbee en een spannende kub-estafette. 

  Archery Tag feestje:  Dit is een soort trefbal maar dan wel op een héle bijzondere manier. Met een boog en zachte pijlen probeer je met je team de tegenstander uit te schakelen. Klinkt extreem natuurlijk, maar dat valt gelukkig erg mee. De pijlen hebben namelijk foam punten en alle kids krijgen een stoere helm op. Voorafgaand aan deze spectaculaire activiteit doen we diverse leuke schietoefeningen zodat alle kids steeds vaardiger worden met hun pijl en bogen. 

  Bodyboard feestje: Bodyboarden is een super spectaculaire en toegankelijke watersport. Met een klein boardje glij je al liggend op je plank met de mooiste golven mee. Doordat je dicht over het wateroppervlak glijdt voel je nog meer de snelheid wat voor ontzettend veel plezier zal zorgen.

  Om jouw feestje helemaal compleet te maken kun  je de dag feestelijk afsluiten met een pizza, frietje en/of snack.

  Schoolreis
  Wil je met je klas of school een fantastische stranddag beleven? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Met een grote hoeveelheid super toffe water en strandactiviteiten hebben we voor iedereen wat te bieden! Dus of je nou een losse surfles wilt of een geheel verzorgde sportdag op maat, wij maken er een groot feest van.

  Activiteiten
  Benieuwd naar wat voor moois we jullie allemaal te bieden hebben? Bekijk eens onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Vanaf 7 jaar
  Buiten

  WELKOM bij Dierenpark ZiE-ZOO, onze unieke dierentuin! Ruim 500 dieren in meer dan 140 bijzondere soorten!

  Ontmoet dieren die je nog nooit gezien hebt. En geniet van ons gezellig horecapunt terwijl de kinderen klauteren over reusachtige insecten in de speeltuin. Parkeren is gratis!         

  Dierenpark ZiE-ZOO is de eerste Zorgdierentuin van Nederland!                                                             

  Alle leeftijden
  Binnen en buiten

  Verborgen Verhalen
  Discodansen? Welnee, in de 18de en 19de eeuw leerde je hofdansen. De heren droegen keurige pakken, de dames dansten in jurken met wijde rokken. Probeer maar eens zo’n hofdans te dansen! Wil je liever weten hoe plantenresten in de bodem veranderen in veen en hoe dat veen als turf wordt afgegraven? Ook dat kun je ontdekken in ons museum. Of ‘kijk en luister’ hoe de muren over vroeger praten.

  Bestemming Bereikt
  Zin om te leren hoe je een paard moet mennen? Speel dan het men-spel in de tentoonstelling Bestemming Bereikt. In de 19de eeuw was het helemaal niet zo gemakkelijk om bijvoorbeeld vanuit de stad Groningen naar Nienoord te reizen. Mooie asfaltwegen en auto’s waren er niet. De rit ging over hobbelige zand- en keienwegen, zodat de koets voortdurend heen en weer schommelde. De passagiers konden wel ‘zeeziek’ worden! En dan moest de koetsier het paard of de paarden natuurlijk ook nog in bedwang houden. Probeer het maar eens en zorg dat je je ‘bestemming bereikt’.

  Familierondleiding
  Elke laatste zondag van de maand en tijdens vakanties op de woensdagmiddag om 13:30 uur kunnen kinderen samen met hun (groot)ouders de borg ontdekken tijdens de familierondleiding. Onze koetsiersdame vertelt je van alles over de ‘schatten’ van Nienoord.

  Scholen
  Voor scholen heeft Museum Nienoord educatieve programma’s. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op via het aanvraagformulier. 

  Kinderen hoeven zich niet te vervelen bij Museum Nienoord. Er is altijd van alles te doen! Tijdens schoolvakanties organiseren we regelmatig extra kinderactiviteiten. Kijk op onze site voor meer informatie.

  Vanaf 2 jaar
  Binnen en buiten

  Huis Verwolde in het Achterhoekse Laren neemt je mee op reis naar het verleden. Hier zie je hoe één adellijke familie het huis 200 jaar lang bewoonde. Het bovenhuis is ingericht alsof je de vroegere bewoners zomaar tegen het lijf kan lopen. In het onderhuis maak je op interactieve manier kennis met de bewoners en hun personeel. Hoe leuk is het om op het bed van de huisknecht uit te proberen of een bloemenboeket samen te stellen of monogram op bestek te graveren. Kinderen vermaken zich prima op Verwolde.

  Wie ‘Downstairs’ nieuwsgierig is geworden naar het leven Úpstairs’, kan met een rondleiding met gids mee door de sfeervol ingerichte vertrekken. De theeschenkerij en de kasteelwinkel zijn vrij toegankelijk.

  Vier je kinderfeestje bij Huis Verwolde!

  Kinderfeestje – Op stap met de gouvernante
  Bij aankomst op huis Verwolde verkleden de kinderen zich in een prachtige jurk of stoer jonkerpak. Dan maken zij samen met de gouvernante een bijzondere tocht door het huis langs de mooie zitkamer, de kinderkamer en de prachtig gedekte tafel in de eetzaal. De kinderen leren sierlijk te buigen, statig te lopen en deftig te drinken precies zoals de adellijke bewoners dat deden. Na afloop krijgen ze wat te drinken en te eten aan een tafel die ze eerst zelf keurig gedekt hebben! Het bordes aan de voorkant van het huis is een mooie plek voor een leuk fotomoment door de ouders. 

  Op aanvraag mogelijk van april t/m oktober op woensdag en zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Dit feestje duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor maximaal 8 kinderen van 5 t/m 10 jaar.

  Kinderfeestje - Op stap met de knapzak
  Samen met de jarige en vriendjes en vriendinnetjes gaan jullie op stap met de knapzak. Voor onderweg zit er wat lekkers in de knapzak en als jullie weer terug zijn kunnen de kinderen op ontdekkingstocht door het onderhuis.  Zo maken ze kennis met de vroegere bewoners en hun personeel. Ze mogen in het bed van de huisknecht liggen, een bloemenboeket samenstellen en een monogram op bestek graveren.

  Natuurlijk moet er feestelijk worden afgesloten en dat doen we gezellig in de theeschenkerij. Er staat ranja met wat lekkers klaar en je kunt hier eventueel je cadeautjes laten uitpakken.

  Op aanvraag mogelijk van april t/m oktober.
  Starttijd tussen 11.00 en 14.00 uur.
  Dit feestje duurt ongeveer 2 uur en is geschikt voor maximaal 8 kinderen van 5 t/m 12 jaar. (minimaal 1 volwassene per 4 kinderen mee als begeleiding)

  Kosten per kinderfeestje: € 120,00

  Alle leeftijden
  Binnen en buiten
  We reserveren / verhuren trampolines voor kinderfeestjes vanaf 5 trampolines voor €18,- per uur per trampoline. We hebben tien trampolines. U kunt de kinderen eventueel af laten wisselen op de trampolines.

  In de weekeinden kunt u alleen voor twaalf uur ‘s middags reserveren ivm drukte, doordeweekse dagen is er meer ruimte. Het terrein blijft meestal open voor andere bezoekers, maar is ook volledig af te huren.

  Bij de reservering van tien trampolines is een waterijsje en limonade voor tien kinderen inbegrepen, de kosten daarvoor bedragen €180,- per uur.

  Frisdrank, koffie thee, tosti’s chips en ijs zijn bij ons verkrijgbaar.
  Voor meer info kunt u ook even bellen.

  Met vriendelijke groet,
  Sam en Roetert,
  Trampolinepark Bloemendaal aan Zee ☀️
  Alle leeftijden
  Buiten
  Oyfo Techniekmuseum
  Techniek is tof, daar kom je wel achter bij Oyfo Techniekmuseum! Ga in dit interactieve museum zelf aan de slag met allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin. Want alleen kijken, dat is ook maar zo saai. Je wordt in de verschillende zones vanzelf enthousiast over stoommachines, robots en de energiebronnen van moeder aarde. De locatie kan niet beter, want wat is nou een betere plek om technische snufjes te ontdekken dan een oude fabriek?

  Uitvinders opgelet
  In dit spannende museum gaat een wereld open voor alle nieuwsgierige uitvindertjes. Door goed te kijken naar de vele soorten machines, maar vooral door zelf uit te proberen, merk je hoe creatief de mens eigenlijk is. En altijd is geweest. Probeer écht contact te maken met anderen in 'De Centrale', breng zelf een stoommachine in gang of speel met de lopende band in 'De Fabriek'. Cool!

  Onze Planeet
  Maar Oyfo Techniekmuseum kijkt ook naar de toekomst. Wat doen we met de aarde? In de zone 'Onze planeet' ontdek je wat we eten in 2050 en wat je zelf kunt doen om je ecologische voetafdruk te verkleinen. In 'Het Atelier' ga je vervolgens aan het werk met circulaire fashion. Hoe verspil je zo min mogelijk grondstoffen bij het maken van kleding?

  De Machinehal
  Naast de techniek van nu, zie je ook allerlei gave machines van toen. Vroeger keek je niet op je smartwatch voor de tijd, je belde even snel met 'Tante Cor'. Deze sprekende tijdmelder staat nu tentoongesteld in de Machinehal van Oyfo Techniekmuseum. Best een vernuftig ding eigenlijk. Bewonder ook andere topstukken, waaronder een gigantische stoommachine uit 1916 en een velourspers, waarmee ruim een eeuw geleden patronen in stof werden geperst.

  Activiteiten en schoolreisjes
  Oyfo organiseert in het museum ook heel veel leuke activiteiten waaraan je kunt deelnemen. In de schoolvakanties kun je bijna iedere dag terecht om heerlijk ongeremd te experimenteren. Op zoek naar een leuk én leerzaam schoolreisje? Een schoolreisje bij Oyfo betekent onderzoeken en spelen, nieuwsgierig zijn, samenwerken en experimenteren. 

  Prijzen & Tickets
  Prijsinformatie is indicatief en per persoon.
  Vanaf 18 jaar: € 13,50 p.p.
  Kinderen v.a. 4 jaar: € 9,50 p.p.
  T/m 3 jaar: Gratis

  Let op: prijzen zijn altijd 'prijzen vanaf', vrijblijvend en onder voorbehoud.
  Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang, net als houders van de Museumjaarkaart. CJP-pashouders betalen €7,50. 

  Toegankelijkheid
  Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: invalidentoilet,  lift, voorzieningen voor doven, rolstoeltoegankelijk. De lift is niet geschikt voor een scootmobiel. Er is een rolstoel aanwezig in het museum. Hulphonden zijn ook toegestaan. Bij het museum zijn parkeerplaatsen voor invaliden of mindervaliden.

  Alle leeftijden
  Binnen

  Spetterend in een kano op het water 

  Een spetterend, avontuurlijk en leuk kinderfeestje kanovaren voor kinderen vanaf 8 jaar. De Kano Party is een uniek kano kinderfeestje voor echte waterratten. Spetteren en spatteren in een open Canadese kano op de Dommel. Het startpunt is bij ’t Boothuys, aan de Molenstraat in Valkenswaard. Vanaf hier word je door Rofra in een bus naar de kano opstapplaats te Borkel gebracht. 

  Na een duidelijke instructie over veiligheid, peddeltechniek en milieu zijn de kinderen klaargestoomd voor het wateravontuur. Al peddelend varen jullie door de mooie natuur van de Malpie terug naar Valkenswaard.

  Vanaf 8 jaar
  Buiten
  • Kwalitatief aanbod van uitjes
  • Direct contact
  • Unieke content van uitjes

  Verkeers- & Aattractiepark Duinen Zathe is all-inclusive. Dit betekent dat je voor één entreeprijs toegang hebt tot alle attracties, inclusief eten en drinken. Wil je een gezellig dagje uit met het gezin dan is Verkeers-& Attractiepark Duinen Zathe de perfecte plek. 

  Kinderfeestje?
  Ben je jarig en wil je dit op een leuke manier vieren? Dat kan ook met jouw vriendjes & vriendinnetjes bij Verkeers- & Attractiepark Duinen Zathe.

  Schoolreis?
  Ook dat is mogelijk. Spelen en leren! Een educatief schoolreisje. Hoe leuk is dat? Een dag ontspanning maar toch met een educatief vleugje. Het allerleukste schoolreisje in Noord-Nederland!

  Kijk voor alle informatie op onze site via de "Bezoek de website" knop.

  Vanaf 3 jaar
  Binnen en buiten

  Bowling is en blijft een supergezellige activiteit voor jong en oud. Zeker op onze moderne bowlingbanen. HUP beschikt over 10 volautomatische bowlingbanen. Voor kinderen is er de mogelijkheid om de hekjes aan de zijkanten van de banen omhoog te zetten. Ook zijn er lichtere ballen verkrijgbaar bij de bowlingbar.

  HUP is naast sporten en ontspannen ook de plek voor het organiseren van actieve kinderfeestjes. Wat is er nu leuker om met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig een uurtje te bowlen, te voetballen, of te make uppen en daarna lekker samen een frietje en een snack te eten in ons gezellige restaurant. Daarnaast ligt er voor de jarige job ook nog een cadeautje klaar! Voor kinderfeestjes die naast feestelijk en sportief ook gezellig moeten zijn, ben je bij ons aan het goede adres!

  Vanaf 4 jaar
  Binnen

  Spanning, avontuur en vrijheid: in Klimbos Zeeland Westerschouwen beleef je een echt outdoor avontuur!

  Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos, plus een kids route.

  Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen, scholen en bedrijven. Voor zowel jong en oud, als voor beginnende en gevorderde klimmers is het een gezellig, avontuurlijk en spannend dagje uit!

  Klimbos Westerschouwen aan Zee, 100 meter vanaf het Noordzeestrand.

  NB: minimale lengte en leeftijd kids route: 1.15m en 5 jaar. De normale routes zijn geschikt vanaf 8 jaar en 1.30m lengte.

  Vul voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel het aanvraagformulier of bezoek onze website!

  Vanaf 5 jaar
  Buiten

  Kooman's Poppentheater speelt bijna elke woensdag- en zaterdag om 14.00 een kindervoorstelling in het eigen theater in Den Haag. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie zijn er extra kindervoorstellingen.

  Kinderfeestjes
  Je kan ook je verjaardag vieren in het poppentheater, met een bezoek aan een van de voorstellingen en leuke extra’s: versgebakken cakeje, limonade en snoepjes, cadeautje voor de jarige, speurtocht en meer! TIP: De laatste tijd vieren ook veel ouders en grootouders hun eigen verjaardag in het poppentheater: met de hele familie van jong tot oud.

  De voorstellingen zijn vrolijk en 'leuk spannend', met verrassende decors, eigen muziek & liedjes en veel momenten om te lachen. Er zijn negen verschillende, betoverende verhalen. Allemaal avonturen van Wasco de Wasbeer, die steeds een nieuw avontuur beleeft met zijn vrienden Max de Mol, Dennie Appel en vele anderen.

  Kinderen vanaf 5 jaar kunnen de voorstelling bezoeken met hun vader, moeder, opa of oma, buurvrouw ... noem maar op. De voorstellingen zijn zeker niet ‘kinderachtig,’ maar ook echt leuk voor oudere kinderen. Wie ouder is dan 10 jaar, kan na afloop zelfs gratis een rondleiding achter de schermen krijgen. De voorstellingen zijn niet toegankelijk voor kinderen die net op de basisschool zitten of jonger zijn dan vier. Kinderen die een half jaartje op de basisschool zitten zijn al wel welkom!

  Je kan ook je verjaardag vieren in het poppentheater, met een bezoek aan een van de voorstellingen en leuke extra’s. TIP: De laatste tijd vieren ook veel ouders en grootouders hun eigen verjaardag in het poppentheater: met de hele familie van jong tot oud.

  Een schoolreisje naar ons theater in Den Haag? Dat kan!
  Er is ruimte voor maximaal 125 kinderen. De voorstellingen zijn geschikt voor groep 1 t/m 8. Schoolvoorstellingen zijn mogelijk op alle ochtenden en middagen, behalve op woensdagmiddag.

  Vanaf 5 jaar
  Binnen
  Dit bijzondere park is ongeveer 1,5 hectare groot en biedt plaats aan zo’n 80 verschillende diersoorten. Alle dieren zijn gehuisvest op zeer korte afstand van de paden, waardoor de bezoeker een prima contact heeft met elk dier. Echt bijzonder is de kangoeroeweide. Hier wonen een aantal Bennett Wallabies, een klein soort kangoeroe. Zij lopen vrij rond in de weide, net als de bezoekers en daardoor is er rechtstreeks contact mogelijk. De caviaweide biedt net zoiets. Tijdens de zomer lopen er tientallen cavia’s los rond. Ze vinden het heerlijk om door de bezoekers geaaid te worden. Ook het geitenweitje is vrij toegankelijk.

  In het schemerige uilenbos vindt u allerlei soorten uilen verborgen tussen het gebladerte. De Paay heeft ongeveer 15 verschillende soorten uilen. Op de grote infoborden vindt u alle informatie over deze prachte vogels.

  In de grote weide staan 3 kamelen heerlijk te grazen. De babykameel is vooral erg nieuwsgierig en komt graag dichtbij een kijkje nemen.

  Alhoewel niet alle dieren u in de gaten houden, zijn de stokstaartjes kampioen wachtpost. De gehele dag staat er eentje op zijn plek klaar om de rest te waarschuwen voor een gevaar. Bij alarmfase 1 roetsjen ze allemaal tegelijk hun holen in, om vervolgens na korte tijd weer hun parmantige kopjes naar buiten te steken. Het viel waarschijnlijk toch wel mee met het gevaar.

  Rondlopen tussen al deze dieren is een unieke ervaring. De teksten op de infoborden met bijbehorende foto geven u een extra stukje informatie. Een bezoek aan dit park is beslist de moeite waard. Op afspraak kan er in het weekeinde of in de zomervakantie een uilenpresentatie gegeven worden of een rondleiding. Bel of mail voor meer informatie hierover.

  Voor de kinderen liggen er gratis speurtochten klaar bij de kassa.
  Alle leeftijden
  Buiten

  Het meest interactieve Mediamuseum ter wereld is open! Ontdek de invloed van media in een unieke persoonlijke ervaring.

  HET NIEUWE MEDIAMUSEUM DAT DRAAIT OM JOU!
  Media hebben grote invloed op ons dagelijks leven. Bijna iedereen is tegenwoordig naast mediagebruiker, ook mediamaker en media zijn overal! In het nieuwe interactieve Mediamuseum van Beeld & Geluid in Hilversum ontdek je van alles over de invloed van media op jou én andersom. Kom je langs?

  NB: Het reserveren van een tijdslot voor het Mediamuseum is aan te raden


  Vanaf 4 jaar
  Binnen

  Ons klimbos in Almere is het grootste zipline klimpark van Nederland. Zo'n actief uitje mag je niet missen! Iedere route begint en eindigt met een tokkelbaan, waarbij je door de bossen en over het water zweeft. Er zijn 8 verschillende routes die je kan klimmen! Dit is zeker één van de leukste uitjes in Almere.

  Wanneer je komt klimmen in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, dit is afhankelijk van je leeftijd en lengte. Klimmen kan al vanaf 110 cm, waarbij je start met het mini parcours. Ouders kunnen makkelijk met de kinderen meelopen onder de routes door. Als je een ticket koopt voor het mini parcours, heb je 2 uur klimtijd. Vanaf 130 cm mag je ook de moeilijkere parcoursen klimmen, soms onder begeleiding van een mee klimmende volwassene, en vanaf 150 cm klim je zelfstandig het hele bos door. Je mag dan 3 uur lang op avontuur in ons bos! Voor het klimmen adviseren wij een minimale leeftijd van 6 jaar.

  De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om ons extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong!

  Blijf je liever met beide voeten op de grond en kom je met 10 personen of meer?

  Dan is een groepsactiviteit zoals een Expeditie misschien wel iets voor jullie! Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

  Jullie kunnen ook kiezen voor Archery Tag. Archery Tag is een kruising tussen paintball en trefbal, alleen speel je met pijl en boog. Het spel is actief en dankzij de speciale pijlen en gezichtsbescherming, ook hartstikke veilig. Er zijn verschillende pijl-en-boogspellen die je kan spelen in ons bos. Welk spel jij gaat spelen, hangt af van de grootte en wensen van jouw groep.

  Vanaf 6 jaar
  Buiten

  Kijk omhoog en ontdek meer bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

  Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing 747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en je verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test jouw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.

  Meer dan 100 vliegtuigen

  In en rond de nieuwe expositie vind je meer dan 100 vliegtuigen. Allemaal bijzonder! Oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen kun je van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar zie je vliegende legendes. Ben je echt nieuwsgierig? Ga dan mee met onze bevlogen gidsen tijdens een rondleiding.

  Nieuwe helikopter expositie

  Bij luchtvaartmuseum vind je niet alleen meer dan 100 vliegtuigen, maar ook bijzondere helikopters en zelfs een gyrocopter. Ook halen we de held in jou naar boven, want in de nieuwe helikopter expositie kun jij zelf leren hoe je een helikopter bestuurt. Breng jij de reddingsmissie met de helikopter tot een succesvol einde?

  Piloten- en stewardessenopleiding

  Klaar om met jouw leerlingen door de wolken te vliegen? In het 4D-filmtheater van Luchtvaartmuseum Aviodrome worden al je zintuigen op scherp gezet. Beleef een spannende vlucht waarin je zelfs regen en koude golfstromen voelt. Voor wie de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Leerlingen worden hierbij getoetst tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en een stuurtest. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een vliegbrevet!

  Sla je vleugels uit bij Luchtvaartmuseum Aviodrome! 

  Vanaf 2 jaar
  Binnen en buiten

  Over deze pagina

  Schoolreisjes vind je eenvoudig op onze site. De uitjes van de verschillende bedrijven zijn met zorg door ons geselecteerd. Het is vaak lastig om steeds weer iets nieuws te bedenken voor de jaarlijkse schoolreisjes. Schoolreisjes zijn er gelukkig in overvloed te vinden op WegmetdeKids. Wat dacht u van een bezoek aan een bijzonder museum met diverse kinderactiviteiten als bijvoorbeeld een speurtocht? Of een dagje lekker outdoor ravotten, spelen en klauteren. Dus voor het jaarlijkse schoolreisje zijn er voldoende tips voor schoolreisjes te vinden op onze site. Wij wensen u veel plezier bij het zoeken naar de schoolreisjes voor een geslaagd dagje uit. Mocht u nog een leuke tip hebben voor een schoolreisjes die wij nog niet in ons bestand hebben? Stuur uw tip dan naar info@wegmetdekids.nl.

  Ook voor een leuk dagje uit met het gezin hebben wij vele leuke tips: https://www.wegmetdekids.nl/kinderuitjes