Dagje Weg in Hilversum? WegmetdeKids.nl


Voor een leuk dagje weg in Hilversum met de kinderen bent u bij WegmetdeKids op het juiste adres. Wij hebben de leukste dagjes weg in Hilversum met de kinderen voor u geselecteerd. Zo kunt u gemakkelijk een uniek dagje weg in Hilversum vinden voor het hele gezin. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en bekijk de mogelijkheden. Een dagje weg in Hilversum begint bij WegmetdeKids.

Klimbos Gooi-Eemland
Klimbos Gooi-Eemland, 3,5 uur klimplezier voor het hele gezin!
Klimbos Gooi-Eemland, 3,5 uur klimplezier voor het hele gezin! Klimbos Gooi-Eemland, 3,5 uur klimplezier voor het hele gezin! Klimbos Gooi-Eemland, 3,5 uur klimplezier voor het hele gezin!
3,5 uur klimplezier voor het hele gezin!
Een dagje uit naar Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche (Baarn) is een hele belevenis. In het grote, prachtig groene bos op de Utrechtse Heuvelrug klim je tot maar liefst 19 meter hoogte! Hier vind je 10 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.