Dagje Weg in Veenendaal? WegmetdeKids.nl


Voor een leuk dagje weg in Veenendaal met de kinderen bent u bij WegmetdeKids op het juiste adres. Wij hebben de leukste dagjes weg in Veenendaal met de kinderen voor u geselecteerd. Zo kunt u gemakkelijk een uniek dagje weg in Veenendaal vinden voor het hele gezin. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en bekijk de mogelijkheden. Een dagje weg in Veenendaal begint bij WegmetdeKids.

De Pyramide van Austerlitz
De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin!
De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin! De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin! De Pyramide van Austerlitz, Een feest voor het hele gezin!
Een feest voor het hele gezin!
De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor een prachtige wandeling. Hoogtepunt is ongetwijfeld de 'Pyramide van Austerlitz', gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Tevens kunt u lekker uitrusten op ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.