Uitstapje in Zwolle | WegmetdeKids


Een leuk uitstapje in Zwolle voor het hele gezin vind je op WegmetdeKids. Van een uitstapje in Zwolle naar een speeltuin tot een uitje naar een museum in Zwolle. Maak er een leuk dagje van en geniet met het hele gezin van een uitstapje in Zwolle. Bekijk snel alle uitstapjes in Zwolle en kies de leukste uit!

Nederlands Bakkerijmuseum Hattem
Nederlands Bakkerijmuseum Hattem, Een belevingsmuseum voor jong en oud!
Nederlands Bakkerijmuseum Hattem, Een belevingsmuseum voor jong en oud! Nederlands Bakkerijmuseum Hattem, Een belevingsmuseum voor jong en oud! Nederlands Bakkerijmuseum Hattem, Een belevingsmuseum voor jong en oud!
Een belevingsmuseum voor jong en oud!
Op het noordelijkste puntje van de Veluwe, aan de oever van de IJssel, in de pittoreske vestingstad Hattem staat het grootste Bakkerijmuseum van Nederland. Drie prachtige monumenten, met elkaar verbonden door een tunnel onder de straat, tonen de rijke geschiedenis van brood en ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.