Dagje Weg in Oldenzaal? WegmetdeKids.nl


Voor een leuk dagje weg in Oldenzaal met de kinderen bent u bij WegmetdeKids op het juiste adres. Wij hebben de leukste dagjes weg in Oldenzaal met de kinderen voor u geselecteerd. Zo kunt u gemakkelijk een uniek dagje weg in Oldenzaal vinden voor het hele gezin. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en bekijk de mogelijkheden. Een dagje weg in Oldenzaal begint bij WegmetdeKids.

Oyfo Techniekmuseum
Oyfo Techniekmuseum, Beleven, ontdekken en doen!
Oyfo Techniekmuseum, Beleven, ontdekken en doen! Oyfo Techniekmuseum, Beleven, ontdekken en doen! Oyfo Techniekmuseum, Beleven, ontdekken en doen!
Beleven, ontdekken en doen!
Ga op zoek naar de wereld van techniek. In dit museum kun je beleven, ontdekken en doen. Waar in andere musea zaalwachters rondlopen om je op de vingers te tikken als je te dicht bij een kunstwerk komt, is het motto in het Techniekmuseum 'verboden af te blijven'. In dit ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.