Dagje Weg in Bergen op Zoom? WegmetdeKids.nl


Voor een leuk dagje weg in Bergen op Zoom met de kinderen bent u bij WegmetdeKids op het juiste adres. Wij hebben de leukste dagjes weg in Bergen op Zoom met de kinderen voor u geselecteerd. Zo kunt u gemakkelijk een uniek dagje weg in Bergen op Zoom vinden voor het hele gezin. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod en bekijk de mogelijkheden. Een dagje weg in Bergen op Zoom begint bij WegmetdeKids.

Klimbos Brabantse Wal
Klimbos Brabantse Wal, 3,5 uur klimplezier met het hele gezin!
Klimbos Brabantse Wal, 3,5 uur klimplezier met het hele gezin! Klimbos Brabantse Wal, 3,5 uur klimplezier met het hele gezin! Klimbos Brabantse Wal, 3,5 uur klimplezier met het hele gezin!
3,5 uur klimplezier met het hele gezin!
Een dagje uit naar Klimbos Brabantse Wal in Bergen op Zoom is een hele belevenis. Het Klimbos is gelegen in een openbaar bos, dichtbij de Stayokay en Natuurpodium. Er zijn 8 verschillende klimavonturen en circa 120 verschillende overgangen dwars door het bos. Een bezoek aan ... meer over dit kinderuitje
In deze categorie hebben wij aanbod in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.